MERCASOL...

...fremstilles af den svenske industrigruppe AUSON AB i Göteborg og anvendes primært i bilindustrien, maskinindustrien og i offshore-industrien.
Mere end 50% af produktionen bliver eksporteret til en lang række lande verden over, og sælges der af enten AUSON AB selv eller af specielt udvalge distributører. Blandt disse udvalgte distributører er det danske selskab

NITRAM OIL A/S.

AUSON AB har et meget stort antal kunder verden over, hvilket givet skyldes, at netop MERCASOL rustbeskyttelsesprodukterne opfylder de meget strenge krav, der er opstillet under de svenske SIS-normer og de finske VTT-normer.

På laboratorierne i Kungsbacka foregår der til stadighed en intensiv forskning og produktudvikling, der har til formål at holde AUSON AB og dermed MERCASOL ét skridt foran konkurrenterne. Dette arbejde foregår i vid udstrækning i samarbejde med såvel kunder som tekniske universiteter og internationale eksperter på området.
Idag har AUSON AB mere end 50 års erfaring i fremstilling af rustbeskyttelses-produkter, og er idag én af de førende virksomheder på verdensmarkedet, og disse produkter står idag for over 50% af virksomhedens samlede omsætning.

Bilfabrikanternes rustgaranti udvides til stadighed, og dette kræver perfekte midler til en effektiv rustbeskyttelse af karrosseriet. Denne beskyttelse påføres allerede under selve fremstillingen af bilen med meget rationelle metoder. Her har AUSON AB et fortrinligt samarbejde bla. VOLVO Fabrikkerne.

Ofte sælges bilerne i lande, hvor rustproblemet ikke er voldsomt stort, men i lande som f.eks. Danmark med stor luftfugtighed, anvendelse af vejsalt om vinteren osv. kræves en meget omhyggelig ekstra-beskyttelse, og til dette brug fremstiller AUSON AB de kendte MERCASOL produkter.