MACSERIEN - FOR BEDSTE VASKERESULTAT

Macserien udvikler og fremstiller miljøvenlig rengøringsmidler af høj kvalitet. Her tilbydes spændende og effektivt produkter med unikke koncepter til både store og små virksomheder.

Siden 1989 har virksomheden været præget af opfindelser, tradition og ansvar. Vores mission er at arbejde for en renere verden og det gør vi ved, at give vores kunder professionelle og miljøvenlige rengøringsmidler. Vi er ansvarlige for transport og uddanner vores kunder, når vi leverer varen...

...Vores ekspertise og erfaring i branchen har givet os evnen til, at løse kundernes problemer overalt, fra start til slut. Mange års produktudvikling og tæt samarbejde med kunderne har uddybet vores viden til, at kunne udvikle unikke koncepter og fungere som en seniorrådgiver.

FORRETNINGSKONCEPT

Macserien arbejder for en renere verden ved at udvikle, producere og markedsføre høj kvalitet, miljøvenlige rengøringsmidler til alle.

Vores kundebase henvender sig hovedsageligt til erhvervslivet og den offentlige sektor, men omfatter også udvalgte forbrugergrupper. Vi opfylder behovet for en personlig og erfaren partner foruden den sædvanlige udbyder rolle.

Som producent og leverandør af rengøringsmidler til bilindustrien, ser vi det som vores ansvar, at tilbyde vores kunder en løsning for deres forureningsproblemer. Vi har derfor valgt at arbejde med Vask og cirkulation System of Scandinavia AB, en af ​​Sveriges førende virksomheder indenfor vandbehandlings teknologi. Med vores ekspertise i rengøringsmidler og kemikalier har vi i Sverige fået den første svanemærkede bilvask, samt udviklet et unikt system med 100% recirkulering.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til Midland produkterne.
Ring på +45 46 49 62 00 eller på mail: mail@nitramoil.dk